+Follow Cycy flower Dashboard
facebooks\ flower Twitter
//In My Own World.
Ohh Dear

bonjour . salam perkenalan . lets be my follower and i will be follow back

candy Back to da story
candy Meet da little girl
candy Facebooker
candy Our Friendship's

Ohh Gossip's!



Ohh Ke Angkasa


Older Posts →
for da first time experience (!) batak sekejap .
Friday, 30 March 2012 ϟ 12:17 AM ϟ 0 Comment[s]
pengalaman pertama mlancong beramai2 bsame classmate (!) best ouhh .. sbb inilah kali ptame dpt jalan jauh2 dgn kawan2 . the lost world of tambun . tak pena pegi sini , ini laa firstime dtg ipoh ni . paling penting skali boleh mandimandi . hehee . walaupon pjalanan ke lumut tu agak jauh laa , berbaloi jugak laa rasenye dpt check in hotel . puas rase dpt jalan2 kat perak ni , maklumlah tak pena pegi kod . huhu . hope kite dpt melancongg mcm ni lagi ehh kawan2 ! thanks alott :)

satau rindu merasuk
Friday, 16 March 2012 ϟ 10:02 AM ϟ 0 Comment[s]
time kitaa hangoutt bersama tersayang , hihi .. pe lagi balikbalik jb jea ade jeaa ajak kua . adoii , kawan baik punye pasal tadak hal laa . ape lagi merempitt laa tokk . haha . biase laaa ade budak baru dpt lesen moto . meroyan laa nak bwk moto . terbaik laa luu rempit sygg . haha . firstly tgok john carter . agak berdekak tgok cite tuu sbb name dia virginia . haha . ape laa . next station pulak jusco tmn u . time too snapsnapp . hihi . bole tahan byk jugak bergambar . next day pulak kotg ajak eka pulak . hoho . time tuu firstime laa bwk kete jauhjauh ni . pdhal tak jauh mne . ngee . takot jugak tp seronok kod . alhamdulilah laa takde pape blaku kan . smpai je pe lagi g karok laa . lenjan habis ouh mike uhh . sdap tak sedap bantai je . mmg lepas tension habis laa . memekik2 dan terpekik2 . haha . syok kod . bukan sng kan nak kumpol mcm ni . sume da ade hal msing2 . rindu tu yg x tahan . huu .

apabila duit mara dah keluar
ϟ 9:40 AM ϟ 0 Comment[s]
ni housemate saya (!) hehe . time ni kitorg pergi time square . al maklumlahh , budak baru dapat mara laa katekan , so ape lagi shopingg ler akak oii . rasenye ni laa baru second time dapat klua ramai2 macam ni walaupon kuota housemate tak cukup sbnanye . masih ade lagi . tp takpe laa lain kali boleh kua lagi kan . byk sem lagi dunt wory yaa . ni jugak laa firstime atie dpt hang ngn kitorg kalau tak kajang jelah bile hujung minggu . huhuu , yelahh rumah dekat je kan . untung laa . hii ..

sahabat selamanyaa (!)
ϟ 9:22 AM ϟ 0 Comment[s]
bestnyee time ni kankan . rase puas sgtsgt sbb akhirnya kita dpt hang beramai ramai . maklumlah bukan senang kan . bile dah masuk sem 2 baru dpt kua ngn korg . seronok sgt aww . walaupon dgn baju KPTM 4 org je yg pakai time tuu . ehh , pdulik ape . redah jelaa . mcm rombong pon ade jugak . drp axis ke bukit ampang dan destinasi akhir ke dataran merdeka smpai semate2 carik tandas punye pasal kite tawaf satu dataran tu . hahaa . kire jalan2 jugak laa tuh . apepon ni laa kenangan kite yg terindah skali . hope kite kekal menjadi SAHABAT .

resultresultresultresult.. haishh-.-
Monday, 5 December 2011 ϟ 9:21 AM ϟ 0 Comment[s]
argghhhhh (!) sebegitu tension skali bile tgok result . hmm . np laa cmtu erk ? hmm . diantara akibatakibat tidak mahu belajar dan kurg focus . haha . phn mke kau cy . kan da kne . yg buat lagi tension lagi 5 point je tuh . adoi , pehal laa lecture aq kdekot sgt ni haa . hmm . tpi boleh dkatekan tahap memuaskan jugak laa sbb mmbe2 sume spesen jek result dorg . hehe . oklah tu . bersyukur jelaa ngn ape adanyaa . arab bole dpt A plak uh . aishh , pehal dah aq ni . mengikot kturunan ayah aq lah ni . pndai arab . err-.- . pdahal tak minat pon . huu . sedihnye bile kite akan terpisah taon dpn . klas dah x sme dah . huu , rindunyaaaaaa (!) my angrybirdbird . rindu nak cubit ngn hempok bdn kau . haha . jgn lupe aq aww . ngee~

dari tak minat bole jadi minat pulak ..
Monday, 28 November 2011 ϟ 5:08 AM ϟ 0 Comment[s]



boys over flower .. cite korea yang paling first skali barubaru ni aq tgok then aq follow . haihh . tak penapena plak aq minat korea tetibe tergerak hati nak tgok . bile dah tgok , mmg sah tak bole tggal tros . BEST OUH (!) . wlaupon agak ktinggalan jugak laa sbb cite ni dah lme kan . aik , pedulik ape .. tgok jelaa . SUMPAH (!) diantare sebabsebab tak boleh nak tinggal cite tu > PELAKON DIA GILA HENSOMHENSOM(!) . haih , biase laa spe tak knal aq ni kan . agak pantang bile npk yg hensom .. hahaha (bile musim gedik klua laa) cayalah . terbaik laa cite diaa . tak sangke pulak laa start tu tros minat kat cite korea , paling IMPORTANT mustilah pelakon diaa kankann . ngee~ lagulagu diaa pon best jugak laa . adoi , susa laa cmni kalo da minat . huu .


firstly > { KIM BUM }sumpah (!) terbeliak mate ni npk diaa dlm cite tu . hati berkata > COMEL GILA AWAKKK (!) argghhhhh .. housemate sume pelik tgok aq , hehehh .. biase lah tuu .. tak terkate dah ni tahap comel dia cmne  . kalo boleh mag nak pakwe cm diaa laa . hahaa :) (harapan laa cy) .. benci tgok diaa dlm cite uh , kasanova sgt . huhuu . sane sini pompuan . ahhh (!) g e r a m n y a .. hahaa .
 secondly > { KIM HYUN JOONG } haiyaa . apehal kau HENSOM sgt ni haa . adoii , agak separuh gile jgk laa tgok diaa ni . hehehh .. sumpah sweet sgt bilaa dia senyom (tergugat mak) hahaa .. sbb tu laa tak bole nak tggal tgok cite tuu .. best tgok diaa dlm cite tuu . sgtsgtsgtsgt sweett (!) mak .. boleh tak nak pakwe cmtuu ? mak saye pon berkatee : suruh diaa sunat dulu laa . err .... ape laa . hikhik .
third > { LEE MIN HO } iyee . nak laki romantik cm diaa ni mak (!) bestnyee .. jeles laa tgok dia ngn jan di dalam cerite tuu sbb dlm minda aq berkate > ade tak laki kat malaysiaa romantik cmtu ? .. haha . pelikpelik laa aq ni . boleh tahan hensom jugak dia ni tau ..

kerinduan melanda AB107.1 (!)
Sunday, 27 November 2011 ϟ 4:12 AM ϟ 0 Comment[s]
rindu kat korg sgt2 nii (!) lepas ni musti kite dah tak same klas lagi kann . alaaa . tanak laa cmtuu , hope next sem kite still one group lagi eh .. huu . mmg lpas ni aq rindu gile laa kt korg . rindu nak gelak , rindu nak gosip , rindu buat presantation . hahaa . byk lagi laa . paling best rindu nak nganjing loghat kedah ngn faiz kan kann . hehee . kau ngnjing aq ckp "ekk" kan . mentang2 aq dok jhor . kuang asam btol . lagi sorg yang selalu carik masalah , gadoh , tumboh sume lahh si azizi .. haihh budak gendut sorg ni . harihari pggil aq ANGRYBIRD .. err .... yelahh sbb dia ckp suare aq comel cam angrybird . hohoo . siot tol . mmg dah masak laa dia slalu kene keja ngn aq , kne tumbuk ngn aq .. padan muke kau . carik pasal lagi kan kann . hehe .. wan , atie , ain , bella n affin > mereka laa shabat paling dekat jgk laa . kmane je same . mahupon nak round satu kolej musti samesame .. hbis klas jek PALING WAJIB skali lepak kedai apek , melantak sambil gosipgosip . sambil sambil itu , kerje sampingan aq kt situ lepak thenn mate mencari mne laa yang hensom ekk . hahaahaa (!) saje gedikgedik .. bile bosan jeaa . bile npk je atie laa jadi sasaran aq dlu . hehee . maap ye atie . fairuz , mat , fir > budak howtt la tuu knonnyee . tapi tak pon . hihii .. balik je ade laa yg tlong tumpangkan kerete VIOS diaa tuu , affin thanks sbb bagi tompang . hehe . nnti tompang lagi ye sem 2 . ngee~ anyway byk sgt memori tercipte walaupun dlm hanye beberape bulan ni sepanjang sem1 . sem permulaan kami di kolej . semuanya saling melengkapi . hopefully kite tak terpisah nnti . LOVE U ALL <3