+Follow Cycy flower Dashboard
facebooks\ flower Twitter
//In My Own World.
Ohh Dear

bonjour . salam perkenalan . lets be my follower and i will be follow back

candy Back to da story
candy Meet da little girl
candy Facebooker
candy Our Friendship's

Ohh Gossip's!



Ohh Ke Angkasa


Older Posts → | ← Newer Posts
dari tak minat bole jadi minat pulak ..
Monday, 28 November 2011 ϟ 5:08 AM ϟ 0 Comment[s]



boys over flower .. cite korea yang paling first skali barubaru ni aq tgok then aq follow . haihh . tak penapena plak aq minat korea tetibe tergerak hati nak tgok . bile dah tgok , mmg sah tak bole tggal tros . BEST OUH (!) . wlaupon agak ktinggalan jugak laa sbb cite ni dah lme kan . aik , pedulik ape .. tgok jelaa . SUMPAH (!) diantare sebabsebab tak boleh nak tinggal cite tu > PELAKON DIA GILA HENSOMHENSOM(!) . haih , biase laa spe tak knal aq ni kan . agak pantang bile npk yg hensom .. hahaha (bile musim gedik klua laa) cayalah . terbaik laa cite diaa . tak sangke pulak laa start tu tros minat kat cite korea , paling IMPORTANT mustilah pelakon diaa kankann . ngee~ lagulagu diaa pon best jugak laa . adoi , susa laa cmni kalo da minat . huu .


firstly > { KIM BUM }sumpah (!) terbeliak mate ni npk diaa dlm cite tu . hati berkata > COMEL GILA AWAKKK (!) argghhhhh .. housemate sume pelik tgok aq , hehehh .. biase lah tuu .. tak terkate dah ni tahap comel dia cmne  . kalo boleh mag nak pakwe cm diaa laa . hahaa :) (harapan laa cy) .. benci tgok diaa dlm cite uh , kasanova sgt . huhuu . sane sini pompuan . ahhh (!) g e r a m n y a .. hahaa .
 secondly > { KIM HYUN JOONG } haiyaa . apehal kau HENSOM sgt ni haa . adoii , agak separuh gile jgk laa tgok diaa ni . hehehh .. sumpah sweet sgt bilaa dia senyom (tergugat mak) hahaa .. sbb tu laa tak bole nak tggal tgok cite tuu .. best tgok diaa dlm cite tuu . sgtsgtsgtsgt sweett (!) mak .. boleh tak nak pakwe cmtuu ? mak saye pon berkatee : suruh diaa sunat dulu laa . err .... ape laa . hikhik .
third > { LEE MIN HO } iyee . nak laki romantik cm diaa ni mak (!) bestnyee .. jeles laa tgok dia ngn jan di dalam cerite tuu sbb dlm minda aq berkate > ade tak laki kat malaysiaa romantik cmtu ? .. haha . pelikpelik laa aq ni . boleh tahan hensom jugak dia ni tau ..